Zeefdrukkerij Pesman

Voor het bedrukken van allerlei soorten (bedrijfs)kleding

0.0/5 rating (0 votes)

Zeefdrukkerij Pesman is een full service kledingdrukkerij. Met de kennis en de apparatuur voor het bedrukken van de meest uiteenlopende kledingstukken en aanverwante artikelen. Is het voor jassen, t-shirts of sportkleding dan zijn wij de specialist in het bedrukken ervan. Dit doen wij allemaal vanuit ons pand in Groningen.

De meeste ervaring hebben wij op het gebied van zeefdruk. Zeefdruk is een techniek die gebruikt wordt voor verschillende grafische doeleinden, zoals kledingbedrukking. Denk hierbij aan het bedrukken van allerlei soorten kleding maar ook paraplu’s, sporttassen, voetbalshirts, coachjassen, trainingspakken en nog veel meer. Kortom vrijwel alle stoffen bedrukken wij.

Niet alleen zeefdruk is bij ons mogelijk, ook het borduren van teksten en logo’s behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is transferdruk een veelgebruikte techniek voor het aanbrengen van bijvoorbeeld initialen, namen of rugnummers.

Heeft u nog geen idee waarop gedrukt of geborduurd moet worden? Wij hebben goede contacten met verschillende kledingleveranciers. Bekijk de catalogi op de website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.  Check hier de aanleverspecificaties als u een opdruk wilt aanleveren.

Zeefdrukkerij Pesman

Address

  • Straat: Stavangerweg 21-27
  • Postcode: 9723 JC
  • Plaats: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050 312 19 35
  • E-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.