Stucadoors- en Afbouwbedrijf Gaatze Bosman

Van vloeren tot plafonds!

4.0/5 rating (3 votes)

Gaatze Bosman in actie 1Met ruim 25 jaar lang ervaring in het stucadoorsvak maakt Gaatze Bosman van iedere klus een kunstwerk in de stijl die u als klant het meeste aanspreekt. Of het nu gaat om traditioneel, ambachtelijk en modern stucwerk of marmerimitatie, renovatie en cementdekvloeren, Stucadoors- en Afbouwbedrijf Gaatze Bosman weet uw wensen in realiteit om te zetten.   

Werkzaamheden?
“Heb 26 jaar ervaring in het stucadoorsvak en ben sinds 1 april 2008 voor mezelf begonnen. Aan het woord is Gaatze Bosman. “Ik werk zowel voor particulieren als voor een aantal vaste opdrachtgevers. De meest voorkomende werkzaamheden zijn toch badkamers uitvlakken, waarvoor we veel samenwerken met Martin Jongsma, de badkamerspecialist en verder natuurlijk het nodige restauratiewerk van oude panden in de binnenstad van Groningen.

Gaatze Bosman in actie 2Werk is visitekaartje!

Mijn policy is dat je werk je visitekaartje moet zijn. Als je goed werk oplevert, krijg je goede mond tot mond reclame en krijg je ook steeds meer opdrachten. Zo werkt het

gewoon. Straks komt mijn zoon Mike er ook bij in. Hij is nu als uitzendkracht via de opleiding bij mij aan het werk en na de bouwvak wordt mijn eenmansbedrijf dan een tweemansbedrijf. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en dat word je ook niet zomaar. Of het nu gaat om traditioneel, ambachtelijk en modern stucwerk of marmerimitatie, renovatie en cementdekvloeren, wij doen in principe alles, behalve spacwerk, want daar heb ik een speciaal mannetje voor.

PlafondversieringTrend?
De huidige trend komt voort uit het feit dat veel particulieren met een eigen woning blijven zitten waar ze zitten en ervoor kiezen om de boel eens lekker te laten opknappen. Dan willen ze een nieuwe badkamer of de muren opnieuw laten sauzen. Kortom, zoals hierboven reeds aangegeven, we zitten veel in de renovatie-werkzaamheden. Maar we doen ook traditionelere klussen, zoals het aanbrengen van prachtige rozetten in plafonds. Onlangs een project gehad in een kerk waar je te maken hebt met veel ornamenten, die in de originele staat moeten worden teruggebracht. Dat zijn echt de krenten in de pap, waar je je vakmanschap kunt laten zien. Ieder project wordt met uiterste zorgvuldigheid verzorgd en uiteraard met een correcte afwerking.

Gaatze-Bosman-busjeDaarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat we de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip beginnen en binnen de afgesproken termijn opleveren. Dat zorgt op zijn beurt voor een zeer tevreden klantenkring, die alleen maar groeiende is”.

Voor meer informatie:
Stucadoors- en Afbouwbedrijf Gaatze Bosman
Briljantstraat 333
9743 NM Groningen
T 050-5733837
M 06-10057456
E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Stucadoors- en Afbouwbedrijf Gaatze Bosman

Address

  • Straat: Briljantstraat 333
  • Postcode: 9743 NM
  • Plaats: Groningen
  • Prov.: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-5733837
  • E-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.