Staalbouw Smid Hoogkerk

Al bijna 200 jaar specialist in het vervaardigen van metalen constructiewerken.

5.0/5 rating (1 votes)

Staalbouw Smid Hoogkerk


Het staalbewerkingsbedrijf, dat opgericht is in 1820 als hoef- en machinesmederij, is al bijna 200 jaar specialist in het vervaardigen van metalen constructiewerken.

Het hoofdkantoor en de werkplaats zijn gevestigd aan het Hoendiep 199 op het industrieterrein Vierverlaten in Hoogkerk. Hier zit de onderneming al vanaf 1963. In de loop van tijd is de productieruimte vergroot naar 5100 m2.

Lukas Smid, naamgenoot van de oorspronkelijke oprichter en 6e generatie binnen de familie, is de huidige leidinggevende binnen het bedrijf. Hij vindt het vooral een uitdaging om afwijkende vormen in staal te produceren. “Alle staalbedrijven kunnen een plaat fabriceren. Bij ons ligt de uitdaging vooral in de bijzondere vormen.’’

SSH is werkzaam op verschillende vlakken. Zo produceren ze voor de wegen-, woning-, industrie- en scheepsbouw. De 45 personeelsleden vinden die diversiteit juist het mooie aan het bedrijf. De kracht van Staalbouw Smid Hoogkerk is vooral de flexibiliteit. Hierdoor kunnen ze aan verschillende eisen voldoen en hoeven ze nagenoeg nooit ‘nee’ te verkopen. Daarnaast zijn ze voorzien van vijf montageploegen die overal voor gecertificeerd zijn en aan alle eisen voldoen.

Contact

Staalbouw Smid Hoogkerk
Hoendiep 276

9745 EK Hoogkerk

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Address

  • Straat: Hoendiep 276
  • Postcode: 9745 EK
  • Plaats: Groningen

Contact

  • E-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.