Pixelsz webdesign op maat

Maakt uw bedrijf online zichtbaar!

5.0/5 rating (1 votes)

digitale-werkplaats

Pixelsz online vormgeving zijn Nico en Thijs. Twee mannen die elkaar gevonden hebben bij de voetbalvereniging in Hoogkerk, nadat ze daar in een samenwerking de online communicatie op poten hadden gezet. Hun missie: "Het online zicht- en vindbaar maken van ondernemers en bedrijven. Met mooie webdesign van de websites. " 

 

Alle twee hebben ze een passie voor online communicatie. Beide op hun eigen manier. Maar in de combinatie zijn ze een full service webdesign bureau dat alle online communicatie voor de klant uit handen kan nemen.

Maar de kennis en kunde van Pixelsz gaat verder:

Wij analyseren vele websites en weten daarom het gedrag van de hedendaagse internetgebruiker. Dit passen we toe bij de websites die we ontwerpen bouwen en hierbij hebben we oog voor nieuwe ontwikkelingen. Door uw wensen en uw huisstijl te combineren maken we een moderne, gebruikersvriendelijke website waardoor uw bezoekers vinden waarvoor ze zijn gekomen en goed geïnformeerd worden.

 

 

responsiveWij begeleiden het gehele webdesign proces met techniek, vormgeving en teksten. Vanaf het moment dat u uw wensen uitspreekt tot aan het uiteindelijke resultaat tot een unieke gebruikersvriendelijke website. Die op alle apparaten goed is te bekijken en het dus niet uitmaakt of de website bekeken wordt op de pc, tablet of de mobiele telefoon. 

Door de ervaring met Google Analytics, SEO en social media kan Pixelsz een bedrijf online veel  zichtbaarheid geven en vindbaar maken op internet. Dit resulteert in meer bezoekers, meer klanten en dus meer omzet.

Kennismaken of vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem gerust eens contact met ons op.

Address

  • Straat: Atoomweg 10
  • Postcode: 9743 AK
  • Plaats: Groningen

Contact

  • Telefoon: 06-39322685
  • E-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.