Broekema en Luppen Installateurs

Wij zijn er voor u!

3.7/5 rating (7 votes)

Broekema en Luppen pandfotoIn 2004 besloten Edwin Broekema en Leon Luppen een allround installatiebedrijf te beginnen aan de U.T. Delfiaweg 13/A te Hoogkerk. Inmiddels is Broekema & Luppen uitgegroeid tot een begrip in de regio met negen werknemers, die zich dagelijks bezighoudt met alle voorkomende installatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Allround

Als allround installatiebedrijf behappen we het complete pakket en dat gaat van centrale verwarming, sanitair, gas, water, elektra, dakgoten tot riolering. Wij doen in principe alles, maar in dit magazine willen we ons in het bijzonder op de particuliere klant richten, door de centrale verwarming uit te lichten.

Als uw c.v. ketel 15 jaar of ouder is, dan is het verstandig om aan vervanging te gaan denken. Waarom zou ik de ketel vervangen? Gezien de leeftijd is uw ketel na 15 jaar af, misschien kan hij nog vele jaren mee maar de kans is groot dat er grote en dure reparaties aan zitten te komen. Vaak gaat de c.v. ketel defect als hij het hardst nodig is en op zo’n moment zal er snel een beslissing genomen moeten worden: repareren of vervangen.

Wij kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden die gebaseerd is op onze eigen ervaring met diverse c.v. ketels. Na de installatie hopen wij dat het jaarlijks onderhoud ook door ons gedaan kan worden. Wij bieden 24 uurs service zonder abonnementskosten in rekening te brengen. Na een storingsmelding wordt deze binnen 24 uur opgelost. E?n keer per jaar krijgt u via de post van ons een brief waarin wordt vermeld dat uw ketel toe is aan onderhoud. U kunt ons dan meteen bellen voor een afspraak. U kunt er bovendien van op aan dat ons advies een goed advies is, want wij onderhouden liever goede dan slechte ketels.

Calenta CCS dicht R glossyREMEHA
Wij zijn leverancier van REMEHA, een merk van absolute topkwaliteit. Momenteel kunnen wij u het meest doordachte cv-ketel concept ooit bieden, Calenta genaamd!

Het meest doordachte cv-ketel concept!
De Remeha Calenta is de meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

Toprendement en prestaties
De Calenta behaalt, in combinatie met de iSense kamerthermostaat, het hoogste jaartaprendement van alle ketels in zijn segment: 91,4%. De ketel is verder voorzien van een modulerende pomp die garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement over het gehele belastingsbereik. Bovendien behoort stromingsgeluid in de radiatoren hierdoor definitief tot het verleden: de volumestroom van het cvwater wordt aangepast aan de warmtevraag, met lagere stromings-snelheden en dus geruisloze verwarming als resultaat.

Calenta ketelbedieningWeinig onderhoud
Ook voor uw installateur is de Remeha Calenta een ideale HR-ketel. Het toestel is flexibel in zijn toepassingen, eenvoudig te installeren en zeer servicevriendelijk. U heeft zelf nauwelijks omkijken naar het toestel.

Voor meer informatie:
Broekema & Luppen Installateurs
U.T. Delfiaweg 13/A
9745 EN Hoogkerk
T 050-5792234
F 050-5792231
E Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.broekema-luppen.nl

www.installatiebedrijfhoogkerk.nl

Broekema en Luppen Installateurs

Address

  • Straat: U.T. Delfiaweg 13/A
  • Postcode: 9745 EN
  • Plaats: Hoogkerk
  • Prov.: Groningen

Contact

  • Telefoon: 050-5792234
  • Fax: 050-5792231
  • E-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.